Συστατικά:
- 1 κιλό φιλετάκια από μπούτια κοτόπουλου
- 1 κιλό φασολάκια πλατιά κατεψυγμένα
- 2 κονσέρβες ντομάτες κονκασέ
- 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε φέτες
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
- Πάπρικα γλυκιά
Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου και τις κόβουμε στα τέσσερα, ψιλοκόβουμε τα ξερά κρεμμύδια και κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Αρχικά ρίχνουμε το σκόρδο και μετά από λίγο τα κρεμμύδια. Τρίβουμε από πάνω λίγο φρέσκο πιπέρι. Μόλις ασπρίσουν τα κρεμμύδια ρίχνουμε το κοτόπουλο αφού το έχουμε πλύνει πολύ καλά. Το αφήνουμε να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές. Καλό είναι να ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσουν τα κρεμμύδια αλλά και για να κρατήσει το κοτόπουλο τα υγρά του.
Στην συνέχεια αφαιρούμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις δύο κονσέρβες ντομάτας, τις πιπεριές και τα φασολάκια. Ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Τέλος αδειάζουμε την κατσαρόλα στην γάστρα και προσθέτουμε τα μπούτια κοτόπουλου, λίγο αλάτι, λίγη πάπρικα και το φαγητό είναι έτοιμο να το βάλουμε στον φούρνο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με κλειστό το καπάκι της γάστρας για 40 με 45 λεπτά και στην συνέχεια άλλη μισή ώρα με το καπάκι ανοικτό.
Καλή επιτυχία!!!